+ 420 1210, NON-STOP SOS
ilustrace na pozadí

Děkujeme!!!

Toto poděkování patří MMR a jeho organizátorům akce s názvem „Den otevřených dveří“.

  Díky jejich pozvání jsme mohli prezentovat naši činnost ve velkém rozsahu také v hlavním městě. Většinou naše prezentace soustředíme do oblastí blízkých naší působnosti, tedy především do příhraničních regionů. „Účast na akci pořádané zřizovatelem naší o. p. s. jsme velice rádi přijali a využili možnosti prezentovat Horskou službu široké veřejnosti, a ne jenom milovníkům hor.“ Dodal na vysvětlenou ústřední náčelník HSČR o. p. s. René Mašín.

Děkujeme!!!
Ilustrační foto

  Dvě stanoviště, jedno před budovou MMR s vystavenou dopravní technikou a vybavením pro záchranu z lanové dráhy a pohybu v terénu v zimních podmínkách. Druhé, obsahově odlišné, v konferenčním sále AVI, věnované lavinové problematice a především první pomoci.

Interaktivní figurína „ResusciAnne“ se softwarem, který dává zpětnou vazbu o kvalitě poskytované pomoci, byla v kombinaci s vysvětlováním zásad poskytování neodkladné resuscitace lákadlem pro většinu návštěvníků akce. V rámci komentovaných prohlídek prošlo prostory MMR i za doprovodu pana ministra I. Bartoše zhruba šest stovek zájemců o shlédnutí historických prostor objektu a získání informací o připravovaných projektech.

Bližší informace: tiskový servis HSČR, Marek Fryš GSM: 602 163 444 nebo e-mail[email protected],

 -
 -
 -
 -
 -
 -

Ochrana osobních údajů | Správa cookies | Mapa stránek | Zobrazit klasický web | Zobrazit mobilní web

© Horská služba ČR, o.p.s.
543 51 Špindlerův Mlýn 260, T +420 499 433 230

ID schránky: u4zgr6q

Vyrobil Simopt, s.r.o., 2024

ilustrace na pozadí